27 Mart 2008 Perşembe

Euro 2008 Hazırlığı



Dün akşam oynanan hazırlık maçlarından gözüme çarpan bazı skorlar;

Avusturya - Hollanda 3-4; 35 dakikada 3-0 öne geçen Avusturya, fotoğraftaki ikilinin (Hesselink, Huntelaar) 3 ve taze Atletico Madrid'li Heitinga'nın gollerine engel olamadı.

İspanya - İtalya 1-0; Oyuncular sakatlanmaktan korktuklarından pek de heyecanlı geçmeyen ve TRT2 spikerinin de maça buz pateni anlatırmışcasına yaklaşmasından dolayı Villa'nın müthiş golü ve Torres'in sakatlandığı pozisyon dışında izleyicinin içini kıpırdatacak bir aksiyonu olmayan bir maçtı.

Fransa - İngiltere 1-0; Spiker Okay Karacan'ın bize futbolun olmadığı yerde maça ilgi nasıl çekilir öğrettiği bir maç oldu. Beckham'ın özlediğimiz milimetrik uzun pasları, Capello'nun defansif İngiltere'si, Anelka'nın penaltı pozisyonunda attığı tekli salto ve Stade de France'ın müthiş atmosferi aklımda kalanlar.

Belarus - Türkiye 2-2; Geçmiş Federasyondan kalan ve oynamak zorunda olduğumuz maç diye lanse edildi, rakiplerimiz daha güçlü rakiplerle oynarken neden Belarus denildi. Hep Belarus olsun, hatta bazen Liechtenstein olsun ki rezilliğimiz ortaya çıkmasın.

İsviçre - Almanya 0-4; Okay Karacan'a katılmamak elde değil, bu hücum gücüyle onları durdurmak çok güç. Goller Klose, Gomez (2) ve Podolski.

Hiç yorum yok: